Milla Says

Milla Says er et lite selskap (etablert i 2014) utviklet og drevet av pappa til Milla, Aleksander Helmersberg. Milla Says ønsker og jobber for at flere barn, unge og voksne med manglende eller forsinket talespråk skal kunne få gode og unike tjenester for å løfte sin kommunikasjon og språklige utvikling. Milla Says har idag 2 ansatte, men vi ønsker nå å utvide det frivillige teamet vårt med mennesker som brenner for det samme.

Covid 19 har med sine lokale og nasjonale tiltak vært svært krevende for et så lite selskap som Milla Says. Vi har tidligere reist rundt og hatt fysiske møter og presentasjoner/undervisning av vår kommunikasjonspakke, men har som mange andre måtte snu oss rundt og være kreative det siste året. Vi har holdt digitale kurs/ webinar hver uke i snart 12 måneder med stor suksess, men er helt avhengig av å komme tilbake fysisk og være tett på miljøene.

I denne anledning trenger vi din hjelp!

Vi trenger deg som synes det er ekstremt spennende å jobbe med et lite og innovativt selskap som har menneskets verdi, likeverd og rettigheter som hovedfokus.

Vi trenger deg som ønsker å spre vårt gode budskap og gi enda flere muligheten til å kommunisere på sitt eget språk.

Vi trenger deg som digger frivillig arbeid og som ønsker å gjøre en forskjell for barn, unge og voksne med tale-utfordringer.

Kanskje har du en jobb som gjør det mulig å bidra inn i Milla Says ved siden av?

Kanskje er du nyutdannet innen ASK eller vernepleie og har lyst å teste ut din kunnskap på en litt annerledes måte?

Hvem er du:

 • Student som vil gjøre noe gøy på siden av studiet
 • Kan være mor/ far som er aktiv bruker av Milla Says pakken
 • En som liker å være aktiv på digitale flater (SOME) og like ny teknologi
 • Helst kunne noe Tegn Til Tale, men trenger ikke være noen ekspert. Det viktigste er at du brenner for ASK og gode løsninger for at barn, unge og voksne skal få en god kommunikasjon og språklig utvikling
 • Strukturert, selvgående, kreativ og aktiv! Du ønsker at flest mulig skal få vite om Milla Says og verdien vi kan ha for deg selv eller noen de jobber med/kjenner.

Hva blir dine oppgaver?

 • Synliggjøre og spre budskapet og bruken av Milla Says sine produkt lokalt
 • Du hjelper oss med å komme i kontakt med spesialpedagogisk fagmiljø i din kommune/ nær-kommuner. Hilde – Sofie vil holde kursene med disse på web. Vi håper du er med i disse.
 • Du sprer i foreldre og organisasjons-miljøene unikheten Milla Says for Tegn Til Tale brukere. Og du organiserer gjerne kursmuligheter for disse som Hilde-Sofie holder.
 • Når du føler deg trygg og har muligheten håper vi at du kan kurse lokale fag og foreldremiljø fysisk eller på web og promotere at det finnes kontaktpersoner fysisk i «ditt» nærområde
 • Det viktigste for oss er at – Du blir en døråpner for et unikt produkt i lokale fag/-og brukermiljø

Hva får du:

 • Jobbe med andre superengasjerte mennesker som ønsker det samme som deg, at alle barn, unge og voksen som kommuniserer med Tegn Til Tale skal få de beste løsningene for å kunne lettere bli forstått på sitt språk.
 • Får komme på innsiden av lite innovativt selskap som brenner for skaperkraft og direkte påvirkning
 • Få mulighet til å bruke all din erfaring, kunnskap og ikke minst engasjement
 • Få lov å jobbe tett med og læres opp av Milla Says sin egen meget kunnskapsrike rådgiver/ kursholder Hilde-Sofie Mordt (Vernepleier og ASK utdannet)

Som sagt er dette ikke en stillingsutlysning, men et ønske om hjelp fra deg som brenner for det samme som oss. Derfor er dette engasjement ikke en lønnet stilling, men kompensasjonsløsning kan diskuteres.

Høres dette ut som noe for deg?

Ønsker du å gjøre en forskjell?

Ta kontakt med Aleksander eller Hilde-Sofie

Aleksander Helmersberg – Gründer av Milla Says

aleksander@millasays.com / +47 40826624


Hilde-Sofie Mordt – Nasjonal kursholder og veieder Milla Says

hilde.sofie@millasays.com / +47 95267161