Milla Says

Vi gjør Tegn Til Tale-læring til en lek med pedagogiske spill !

Prøv Milla Says’ pedagogiske spill. Man kan spille med Tegn Til Tale brukers egne tegn, eller med mer enn 1000 sentrale tegn basert på norsk tegnspråk.

Tegn til tale app app store
Tegn til tale app google play
Pedagogiske spill Say What
Q

Hvordan kan Milla Says hjelpe?

Milla Says Kommunikasjonspakke er et digitalt verktøy som hjelper barn, unge og voksne med kommunikasjonsutfordringer og som benytter tegn til tale som sin alternative og supplerende kommunikasjon (ASK)

Milla Says kommunikasjonspakke er unik for tegn til tale brukere. Grundig opplæring og god pedagogisk veiledning er viktig for at språkmiljøet skal hjelpe tegn til tale brukeren til å kunne kommunisere bedre og mer selvstendig med alle rundt seg på sin kommunikasjonsform

SayWhat – Enkeltspiller

Spillet lastes enkelt ned i AppStore eller Google Play. Man kan spille 10 gratis runder av spillet uten abonnement.

Man kan spille med de personlige tegnene som tegnbruker har i sin tegnbank i Sharing*. Dette passer både for tegnbruker selv, familien, venner og de som jobber med tegnbruker.

Det er også mulig å laste ned læringsspillet selv om du ikke er knyttet til en bruker med egne tegn. Du kan da spille med over 1000 tegn hentet fra norsk tegnspråk.

* Tegn Til Tale bruker må ha et nettverk rundt seg i Sharing by Milla Says, hvor det er lagt inn tegn det jobbes med og tegn bruker kan.

Q

Pedagogiske spill – For Hvem og Hva

N

For bruker/ eleven som vil lære seg nye og repetere eksisterende tegn

N

For besteforeldre og andre familiemedlemmer som vil lettere og morsommere lære seg tegnbruker sine tegn

N

For tegnbruker sine venner/ skolekamerater som vil leke seg til å forstå sin kompis.

N

For ansatte i institusjoner (br.hg/ skole, bolig, avlastning, arbeid) som vil lære seg tegnbruker sine tegn på en morsom måte og konkurrere med seg selv om stadig nye poeng-rekorder.