Milla Says

Språkmiljø – Kontakt Oss

Bygg korrekt språkmiljø. Selv om vi har laget et digitalt og unikt hjelpemiddel for Tegn Til Tale brukere kan det være nytt og krevende å komme i gang. Derfor er tilgjengelighet for deg vår prioritet nummer en og den er selvfølgelig gratis. Bruk oss, spør oss og du vil få en god opplevelse.

Hilde Sofie Mordt

Hilde Sofie Mordt

ASK RÅDGIVER

Vernepleier med videreutdanning i blant annet
ASK (Alternativ og Supplerende Kommunikasjon)

Aleksander W. Helmersberg

Aleksander W. Helmersberg

DAGLIG LEDER / GRUNDER

Pappa til Milla med DS og grunnen til at
Milla Says ble etablert.

Hvordan kan Milla Says hjelpe?

Vi bygger et team av engasjerte og faglig dyktige mennesker. Er det en i ditt område kan du kontakte de for en prat eller hjelp. Vil du bli en del av teamet, kontakt Aleksander eller Hilde Sofie

Linda

Linda

TEAM - INNLANDET

Vernepleier og engasjert i ASK / Tegn Til Tale

Inger

Inger

TEAM - GRENLAND

Barnehagelærer med videreutdanning i spesialpedagogikk og ASK

Milla Says

Har du lyst til å bli en del av Milla Says?

Språkmiljø – Hvorfor er dette viktig!

Uten et godt og aktivt språkmiljø vil ikke ditt barn få den rettmessige språklige utviklingen. For de talende er språkmiljøet rundt hele tiden og de blir eksponert for tale hele tiden. Det er språkmiljøet som gjør gir deg et godt språk og en språklig utvikling. For de som bruker Tegn Til Tale er ikke språkmiljøet gitt i utgangspunktet, det må skapes og bygges.

Alle rundt en Tegn Til Tale kommuniserende må lære seg å bruke tegn, ofte for å lære opp den Tegn Til Tale kommuniserende til selv å bli god på tegn. Språkmiljøet må være aktivt og tett for å bade den Tegn Til Tale kommuniserende med tegn. Jo mer tegn som brukes i hverdagen jo bedre blir den Tegn Til Tale kommuniserende bedre selv på å kommunisere.

Dette er det helt unike, nasjonalt og internasjonalt, med Milla Says, vi har laget en teknisk plattform som gir muligheten til å skape og bygge et tett, aktivt og godt språkmiljø rundt den Tegn Til Tale kommuniserende. Vi har utviklet en pakke med produkter for at språkmiljøet skal eksponere tegnbruker, eget hjelpemiddel for Tegn Til Tale kommuniserende selv og en læringsspill for hele nettverket.

Ta kontakt

Besøksadresse

 

Trollhaugmyra 15, 5353 Straume.