Milla Says

Vi får stadig inn ønsker om nye tegn i Eksperttegn-basen vår. I dag er basen på 200 tegn som alle brukere av Milla Says kan se, bruke og inspireres av.

Men vi ønsker at denne basen skal bli stor og dekkende for de flestes behov. Det betyr at vi jobber hardt med å finne noen som kan hjelpe oss å øke antallet tegn, og i tillegg kunne legge inn nye tegn fortløpende på forespørsel fra deg som bruker av Milla Says.

Dagens tegn er lagt inn av dyktige ildsjeler med et stort hjerte for at folk skal få bedre tegnkompetanse og at det skal bli lettere å finne gode tegnforslag.

Hvem er du?

  • Ønsker å spre kompetanse for bruk av Norsk Tegnspråk
  • Har god erfaring med Norsk tegnspråk
  • Tid å sette av for å bygge en viktig database for flere hundre Milla Says brukere

Hva trenger du?

  • Mobiltelefon eller Nettbrett
  • Laste ned appen Milla Says
  • Invitert i Milla Says sitt Eksperttegn-nettverk som administrator
  • God internett-tilgang

Dette er noe som passer bra for deg som har mulighet til å sette av noen gode timer i en oppstart, og deretter har mulighet til å jevnlig fylle på databasen.

Du kan jobbe med dette fra hele Norge, hjemme, i en studiegruppe eller et prosjekt med venner/ kolleger med kompetanse på Norsk Tegnspråk.

Ta kontakt med meg for spørsmål og økonomiske vilkår i et samarbeid.

Aleksander Helmersberg aleksander@millasays.com

Om tjenesten;

Milla Says er et verktøy som har som hovedmål at du som trenger norsk tegnspråk/ tegn til tale / håndtegn skal kunne lettere bygge din personlige tegndatabase.Vi ønsker at du skal kunne bygge et privat nettverk der alle som vil og bør lære de tegn dere jobber med (ditt nettverk) lettere skal kunne inkluderes og kunne lære deres tegn. Dette vil øke forståelse og innlæring av språk, og ikke minst lette en god del frustrasjon!