Ansatt super-ressurs i Milla Says!

Jeg er utrolig takknemlig og stolt over å kunne presentere vår super-ressurs Hilde Sofie Mordt som fast ansatt i Milla Says.

Kontakt henne på:

E-post: hilde.sofie@millasays.com /

Tlf: 952 67 161

Hilde Sofie er vernepleier med videreutdanning i blant annet ASK (Alternativ og Supplerende Kommunikasjon)

Etter et veldig godt samarbeid i 2020 var det ingen tvil om at Milla Says sine kunder, søkere og fagmiljø fort ble avhengig av hennes meget sterke kompetanse. 

Men kanskje aller mest for min sin del ble det tydelig at Hilde Sofie sin kompetanse og energi var avgjørende.

Det tok ikke lang tid fra Hilde Sofie startet før det rant inn med tilbakemeldinger fra brukere og fagmiljø over hvor fantastisk god hjelp og oppfølging de hadde fått av henne. Blant annet har mange brukere meldt om suksesshistorier i bruk av våre produkt, fordi de får så tett å god opplæring og videre tett oppfølging av Hilde Sofie.

Med det voldsomme trykket Milla Says kjører på i forhold til kurs, opplæring, synlighet, tilgjengelighet og ikke minst oppfølging er det liten tvil om at vi alle trenger Hilde-Sofie.

Hilde Sofie elsker å jobbe med ASK-brukere og sørge for å dele av sin brede og gode kompetanse rundt ASK og for vår del Tegn Til Tale.

Hun går inn som nasjonal rådgiver og veileder innen ASK / Tegn Til Tale, men i god Milla Says stil også en ekstremt viktig potet. For i et lite og dynamisk selskap som Milla Says må vi være poteter med ekstremt mye energi:)

Sammen med en super-tilgjengelig support fra 8-20 (chat, mail og telefon), vil Hilde Sofie være det siste tilskuddet som gjør Milla Says ekstremt sterke på å gi gode kundeopplevelser.